Info Wedstrijden februari 2020

-EA Indoormeeting  op 01/02/2020 (NIET VOOR KANGOEROES)

Topsporthal:  Zuiderlaan 14,  9000 Gent

De atleet kiest zelf aan welke proeven hij/zij wil deelnemen. Wanneer je de topsporthal binnen gaat, vraag je per proef een kaartje.  Daar vul je je gegevens in. Nadien ga je naar de 2de verdieping waar je rechts van de trap de kaartjes kan deponeren. Zorg ervoor dat ze in het juiste vakje liggen. Dit wordt gedaan door de ouders of de atleet zelf of op sommige meetings door de organiserende club zelf.

Atleten die graag willen deelnemen maar geen vervoer hebben, spreken vooraf af met hun trainer of trainster.
Voor diegene die alleen naar Gent rijden, zorg dat je tijdig aanwezig bent! We verwachten dat je minstens één uur voor aanvang van de eerste proef aanwezig bent in de topsporthaL We verzamelen in de tribune boven de doorgang naar de opwarmingspiste en dit ter hoogte van het kogelstoten.

Wat mee te nemen?

  • Borstnummer + 4 veiligheidsspelden
  • Clubtruitje
  • Spikes (Let op: Op de piste zijn enkel 6mm pinnetjes toegelaten, cross pinnetjes zijn NIET toegelaten!!)

-Veldloop Lebbeke op 16/02/2020

De veldloop gaat door op en rond de terreinen van het gemeentelijk sportcomplex aan de Koning Albert I-straat 124 te 9280 Lebbeke.

-BK Veldlopen Brussel op 23/02/2020

Park van Laken, Dikke Lindelaan te Brussel (in omgeving van Atomium)

Gelieve minstens 1 uur voor aanvang  van je wedstrijd aanwezig te zijn. We zullen verzamelen aan de VITA-tent. Gelieve dit tijdstip te respecteren: dit is immers noodzakelijk om je nummer af te halen, het parcours te kunnen verkennen en om op te warmen.

ALLE deelnemers lopen met een Structabo CrossCup-nummer voorzien van een chip. De deelnemers moeten hun bestendig VAL-startnummer 2019-2020 niet dragen. KANGOEROES lopen met een Structabo CrossCup-nummer. Dit nummer moeten zij afhalen op de stand “Running Stars”. BENJAMINS, PUPILLEN en MINIEMEN die reeds in bezit zijn van een Structabo Crosscup-nummer, mogen zich onmiddellijk naar de start begeven. Zij die niet in het bezit zijn van een Structabo CrossCup-nummer moeten op vertoon van hun VAL-nummer, het Structabo CrossCup-nummer afhalen op het secretariaat, tegen betaling van 3,00 €.

Wat mee te nemen?

  • Borstnummer (om je CrossCup-nummer af te halen) + 4 veiligheidsspelden
  • Clubtruitje
  • Spikes ( 9 mm pinnetjes) + reservekledij

Ouders

De ouders blijven steeds verantwoordelijk voor hun kind. Jullie zorgen zelf voor het opspelden van het CrossCup-nummer op het clubtruitje en je kind klaarmaken voor de start. Ook vragen wij dat minstens 1 ouder van elk kind meegaat naar de start. Ook bij de aankomst wordt een ouder verwacht.

Ingangstickets kan je op voorhand bestellen of ter plaatse betalen !

Heb je nog vragen? Wend je dan voor of na de training tot je trainer of trainster! Veel succes!

INSCHRIJVEN VIA QR (zie hieronder) of STROOKJE