ARENTS & partners Verzekeringen City Run

Nieuwe naamsponsor Dwars door Ninove!

Atletiekclub VITA kan met veel fierheid een nieuwe naamsponsor aankondigen voor de jaarlijkse jogging ‘Dwars door Ninove’, die in 2020 al aan haar 37ste editie toe is. Shirtsponsor ‘Arents & partners verzekeringen’ zal nu haar naam verbinden aan de wedstrijd.

Op zondag 24 mei 2020 organiseert VITA , in samenwerking met de stad Ninove voor de 36ste keer de jogging ‘Dwars door Ninove’, die dit jaar ondersteund wordt verzekeringskantoor ‘ARENTS & partners verzekeringen’, een trouwe sponsor van de club. Elk jaar lokt de jogging honderden deelnemers naar de atletiekpiste. Ook dit jaar belooft het een spetterende editie te worden. Alle info kan u hieronder terugvinden.

 

 

START EN AANKOMST

De start en aankomst van de wedstrijd neemt plaats op de atletiekpiste in Ninove. Opgelet: Op de dag van de wedstrijd zal de piste NIET bereikbaar zijn met de auto. Parkeren kan aan de sporthal (Parklaan 15, 9400 Ninove) of in de zijstraten van de Parklaan. Ook de parking van het Zwembad ‘De kleine Dender’ (Parklaan 3 , 9400 Ninove). Vandaar kan u makkelijk te voet naar de start komen.

Ninove is het best bereikbaar via de E40 afrit Aalst of door via de Brusselstraat de stad binnen te rijden.

AFSTANDEN – UURROOSTER

Zoals elk jaar is er voor elke deelnemer wat wils. De jeugdwedstrijden vinden plaats op de atletiekpiste zelf. Wie 5, 10 of 15 kilometer loopt legt respectievelijk een, twee of drie ronden af doorheen de stad. Nieuw dit jaar is de G-run voor atleten/ personen met een beperking over een afstand van 400m, met een mogelijkheid om zelfs gratis mee te lopen op de andere afstanden (5,10 of 15km)

  • 14u45 Kabouterloop (tot 6 jaar) 400m 
  • 15u00 Jeugdloop (7-12 jaar) 800m 
  • 15u15 G-run 400 m (gratis)
  • 15u30 Jogging Dwars Door Ninove 5km – 10km – 15km

INSCHRIJVEN

Daginschrijving :
Inschrijven kan ook op de wedstrijddag vanaf 13u tot 14u3o in ons clubhuis aan de atletiekpiste. Inschrijvingsgeld bedraagt € 8,00 of € 2,00 (jeugdlopen). De voorinschrijvingen zijn intussen gesloten.

BORSTNUMMER

Het dragen van borstnummer is verplicht (vooraan). De borstnummers (ook van de voorinschrijvingen) worden op de dag zelf uitgereikt.

DRANKPOSTEN

Per ronde zijn er twee bevoorradingsposten : in de Biezenstraat, na ongeveer 2.5 kilometer en op de atletiekpiste zelf.

DOUCHEN – KLEEDKAMER

Douchen en omkleden kan gratis in de sporthal van Ninove. (Parklaan 15, 9400 Ninove)

PRIJSUITREIKING

Bij inlevering van uw borstnummer ontvangt U een mooie goodie bag.

Podium en prijsuitreiking voor de winnaars van alle afstanden start om 16u30.

PRIJZEN

Zoals elk jaar worden er GELDPRIJZEN uitgedeeld aan de eerste drie van elke wedstrijd.

5 kilometer: €25-€20-€10
10 kilometer: €25-€20-€15
15 kilometer : €80-€60-€30-€15

 

OMLOOP

Zoals de naam van de wedstrijd het zegt, loopt u dwars doorheen het centrum van Ninove, maar ook langs de Dender en het park. De omloop is zoals steeds verkeersvrij en goed toegankelijk voor supporters. Door op deze link te klikken, kan u het parcours bekijken

MEER WETEN?

Mail naar: vita@pandora.be

Valckenier Running Tour

De ARENTS & partners Verzekeringen City Run ‘Dwars door Ninove’ maakt deel uit van het Dendercriterium/Valckenier Running Tour. Alle deelnemers zullen op basis van hun uitslag punten krijgen in het algemene klassement.