Veldloop Zottegem/Vilvoorde: Hanne, Luc & Jeugd talrijk op het podium

Geen weekend gaat er voorbij zonder zwart-groen in het veldlopen. Zo werd er dit weekend ook weer duchtig gecrosst in het veld te Zottegem en Vilvoorde. In Vilvoorde kwam Lennon tot een zilveren medaille bij de tweedejaars pupillen jongens en won Hanne makkelijk het goud bij de senioren vrouwen. In Zottegem kwam een groot aantal VITA-atleten in actie:

De dag begon al vroeg voor de kangeroes Casper, Lars en Kyrian. Zij liepen elk een voortreffelijke wedstrijd. Vervolgens was het Dalilah die haar wedstrijd won bij de eerstejaars benjamins meisjes. Teamgenote Lisa nestelde zich als 8ste knap in de top 10. Ook bij de tweedejaars succes: Chloë werd 2de, Femke 7de, Emma 10de en Nore 15de! Ook bij de jongens weer prijzen: Lars pakte zilver bij de eerstejaars en Maico brons bij de tweedejaars. In diezelfde wedstrijd werd Jules ook knap 7de. Bij de eerstejaars meisjes werd Doutzen dan weer mooi 15de. Vervolgens alweer podium bij de tweedejaars want Liete pakte brons en Kyandra liep ook knap als 13de binnen. Bij de jongens was het net niet voor Siemon (4de) maar was er wel een mooie teamprestatie met Kobe op een 14de plaats en Rune op de 19de plaats. Bij de tweedejaars wel prijs: Odinn won het brons en Vic volgde niet veel later als 9de. Bij de miniemen meisjes kon dan niet ondergedaan worden: Catho werd 2de, Phoenix 5de, Lore 6de, Aline 8ste, Sam 11de en Camille 17de. Van een teamprestatie gesproken! Ook bij de tweedejaars werd er nap gelopen: Diewke werd 10de en Femke 20ste. Bij de jongens pakte Darnell een knappe 6de plaats bij de eerstejaars en zorgden Bjarne (4de) en Japer (16de) bij de tweedejaars voor een mooie afsluiter van deze toch wel super succesvolle dag voor de jeugd.

Maar niet alleen bij de jeugd waren er sucessen: Luc won immers de wedstrijd bij de M50 en Guy werd ook knap 6de. Bij de master 35-50 pakte Frank onverwacht maar heel knap het zilver en finishte Randy mooi 19de.

En super succesvolle dag dus! Bedankt aan alle ouders, trainers en uiteraard ook atleten!!