Veldloop Vilvoorde: Jeugd zorgt voor heel wat medailles

Heel wat VITA-jeugd kon je afgelopen weekend vinden in Vilvoorde om opnieuw het veld in te duiken. De jeugdatleten lieten zich weer van hun beste kan zien en haalden heel wat medailles binnen.

Beginnen deden we met Casper bij de Kangoeroes en vervolgens meteen met brons voor Dalilah bij de eerstejaars benjamins meisjes. Bij de tweedejaars volgde er goud voor Chloë en een mooie teamprestatie met een 12de plaats voor Femke en 19de plaats voor Emma. Bij de jongens was het niet veel minder: ene negende plaats voor Lars bij de eerstejaars en winst voor Mairco bij de tweedejaars. Doutzen liep er als 21ste over de streep. Bij de pupillen legden Liete, Kyandra en Pixie beslag op de 18de, 27ste en 28ste plaats bij de eerstejaars. Siemon deed het bij de jongens voortreffelijk en werd 10de. Odinn wist dan weer de wedstrijd naar zijn hand te zetten bij de tweedejaars. Vic kwam enkele seconden later binnen als 8ste. Vervolgens was er weer winst: nu voor Catho bij de eerstejaars miniemen meisjes. Zoals steeds was er ook een mooie teamprestatie bij de meisjes: Phoenix werd 6de, Lore 8ste, Sam 16de en Camille 26ste. Proficiat meisjes! Bij de tweedejaars werd Lentl knap 12de, op de voet gevolgd door Dieuwke als 15de en Femke als 19de. Bij de jongens zorgde Seppe voor een 12de plaats en Fannoe voor een 22ste plaats. Bij de tweedejaars kwam Jasper tot een knappe 13de plaats.

Bij de cadetten liet Keoni haar snelle benen zien. Zij finishte heel knap als vierde. Merel Plas deed het ook erg goed bij de scholieren, zij finishte als 8ste.

Bij de masters werkte Michael een knappe cross af, hij kwam als 11de aan. Mario vervolledigde de top 20 en werd kort gevolgd door Randy, die als 22ste binnen kwam.

Bij deze willen we iedereen en in het bijzonder de talrijk opgekomen jeugd EN hun trainsters bedanken voor de prachtige prestaties! Doe zo voort!