Veldloop Deinze: Jeugd & Masters imponeren

(Foto: Gaby De Vos (c)

De grootste veldloop van Vlaanderen, daar konden we niet op ontbreken. Zondag trokken we met een grote delegatie jeugd richting Deinze. Er kwamen heel wat mooie prestaties uit de bus. Ook enkele masters lieten zich opmerken.

Jongens – Mannen

De dag begon meteen goed, want Lars werd knap vierde bij de eerstejaars benjamins. Tijl kwam wat later in het grote pak over de finish als 32ste. Bij de tweedejaars nog meer succes, want Maico pakte zilver. Bij de eerstejaars benjamins zorgden Siemon en Kobe  voor knappe ereplaatsen door als vijfde en zesde te finishen. Rune maakte de teamprestatie compleet als 42ste. Bij de pupillen greep Odinn net naast het podium, maar hij liep wel een hele mooie wedstrijd. Lennon finishte niet veel later als 12de en Vic als 26ste. Bij de tweedejaars miniemen jongens verdedigden Bjarne en Jasper de VITA-kleuren, zij werden mooi 7de en 29ste.

Bij de masters 50+ trok Luc het laken naar zich toe in de sprint. Guy moest niet veel toegeven en werd knap zesde. Ook Mario deed het voortreffelijk en werd 28ste, net als Randy die 31ste werd.

Meisjes – Vouwen

Ook bij de meisjes waren er enkele mooie successen. Dalilah opende de debatten met een 6de plaats bij de benjamins meisjes. Vervolgens won Chloë bij de tweedejaars en maakten Femke (9de), Lore (32ste), Emma (35ste) en Nore (47ste) de teamprestatie compleet. Bij de eerstejaars pupillen zorgde Liete voor een 15de plaats en Kyandra voor een 28ste plaats. Pixie deed het ook goed en werd 40ste. Bij de eerstejaars miniemen meisjes werd Catho knap vierde, kort gevolgd door Aline die 8ste werd en Phoenix die de top 10 compleet maakte. Lore nestelde zich ook nog net in de top 20 en Sam werd knap 24ste. Camille finishte als 35ste en Kaat als 52ste. Een hele mooie teamprestatie alweer! Proficiat meisjes! bij de tweedejaars zagen we een sterke Lentl en Diewke die in elkaars zog als 21ste en 22ste finishten.

Kangoeroes

Tot slot mogen we ook onze dappere Kangoeroes niet vergeten. Casper en Kyrian waren vandaag de jongsten in het veld voor VITA en liepen elk een puike wedstrijd.

OVERZICHT JEUGDCRITERIUM:

Naam CC Relays Zwijnaarde Deinze
Aline VW 1 1
Bjarne B 1 1 1
Camille H 1 1
Casper VW 1
Catho VW 1 1
Chloe VW 1 1
Dalilah VD 1 1
Diewke DM 1 1
Doron S 1
Doutzen DM 1
Elize K 1
Emiel L 1
Emma DB 1 1
Femke B 1
Femke DB 1 1
Florien C 1
Hasse VD 1
Jasper VD 1 1
Kaat S 1
Kaat S 1
Kobe S
Kyandra DC 1 1
Kyrian V 1
Lars S 1
Leander D 1
Lenl DJ 1
Lennon DV 1
Liete R 1
Lore L 1 1
Lore N 1 1
Lukas DS 1
Maico DC 1 1
Matthias T 1
Mattis P 1
Maya G 1
Nathan K 1
Nore B 1
Nore S 1
Odilon VDE 1
Odinn VD 1
Phoenix 1
Pixie VDM 1
Robbe H 1
Rune VW 1
Sam DB 1 1
Seppe VDV 1
Siemon VD 1 1
Steffi V 1
Tijl S 1
Vic N 1 1
Wout VDH 1
Yani DN 1
Zeno VD 1