Hanne haalt 3 op 3 in CrossCup met winst in Roeselare

Foto: Gaby De Vos – Hanne met haar Coach Frans Mattens en zus, nichtje en neefje

Hanne Verbruggen heeft de CrossCup in Roeselare gewonnen. Ze blijft zo aan de leiding in het algemeen klassement en plaatst zich ook voor het EK veldlopen in Lissabon. Daar zal ze echter niet aan deelnemen gezien ze van start gaat in de marathon van Valencia komende zondag. Haar interview kan je terugvinden op Sporza en ook op onze Facebookpagina.

Hanne was echter niet de enige die voor een prachtprestatie zorgde in Roeselare. Er waren ook enkele dappere jeugdatleten die door de modder kliefden op De Schiervelde. Zo finishte Dalilah als derde bij de eerstejaars benjamins meisjes en pakte Chloë zilver bij de tweedejaars. Maico werd knap vijfde bij de jongens. Kyandra finishte als 27ste bij de eerstejaars pupillen meisjes. Bij de jongens blonken Odinn en Lennon uit met een 5de en 9de plaats. Ook bij de miniemen meisje waren er twee mooie ereplaatsen voor VITA: Catho en Aline finihsten er als 5de en 10de.

Luc Van Asbroeck sloot de dag af bij de masters als 18de, goed voor een 4de plaats als 50+’er.