Vlaams kampioenschap: Finale en 6de plaats voor Sofie! / CR’s voor Arnout

Vandaag was er het Vlaams indoorkampioenschap voor kadetten en scholieren. Sofie was onze enige VITA vertegenwoordigster. Na haar 3de plaats op het provinciaal kampioenschap behaalde Sofie vandaag de finale en heel mooi 6de plaats met 10m20. Het verschil tussen 2de en 6de plaats was een zakdoek groot! De grens van 10m50 komt in zicht en selectie voor BK indoor en outdoor is “bijna” binnen.

Voor wie wedstrijdresultaten niet heeft gevolgd, een extra weetje. Onze Arnout heeft tussen studeren door tijdens voorbije meetings zowel op 60h als hoogspringen het clubrecord verbeterd. Nu nog zijn geliefkoosde HSS? 13m18 is zeker haalbaar en wie weet bij selectie BK meerkamp ook indoor 7-kamp? Het zijn records van 22 jaar geleden!

 

 

Anja en Ludwig