Dringend: Schrijf je in voor onze stage in Herentals!

Stage in Bloso Centrum Netepark – Herentals

Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met maandag 30 oktober 2017

Dit jaar wordt opnieuw gekozen voor het Bloso Centrum in Herentals. Deze atletiekstage gaat dit jaar enkel door voor jeugd (minienen en pupillen) en joggers (benjamins of kangoeroes onder de 7 jaar dienen vergezeld te zijn van één van zijn of haar ouders). (Pas vorige vrijdag kregen we het leuke nieuws dat er nog plaatsen beschikbaar zijn, vandaar late beslissing)

Adres : Bloso-centrum Netepark, Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals

We vertrekken zaterdagmorgen 28 oktober 2017. U dient aanwezig te zijn in het Bloso-centrum om 9u30. De terugkeer wordt aangevat op maandag 30  oktober 2017 na het middagmaal (+- 14 uur).

De kostprijs van de stage zal +- 90 €/persoon bedragen.

Voor kinderen onder 6 jaar bedraagt de kostprijs 50€/persoon.

Deelnemers behorende tot een gezin van minstens 3 kinderen fiscaal ten laste genieten van een korting van 15%. Deze korting is niet van toepassing op de maaltijden van de kinderen onder 6 jaar. Een recent attest, uitgereikt in 2017, dient bij de inschrijving gevoegd te worden, zo niet zal dit niet in rekening gebracht worden. Een fotokopie van vorig jaar wordt niet aanvaard.

Bijkomende kosten zoals zwemmen, schaatsen en dranken zullen apart afgerekend worden.

Bij de inschrijving wordt het bedrag van 90 €/deelnemer (€ 50 voor kinderen van minder dan zes jaar) gevraagd. U kan storten op het rekeningnummer van VITA be69 001-3249599-78 met vermelding van stage + volledige naam.

Dit bedrag en de bijgevoegde invulstrook (DOWNLOAD HIER)  gelden als inschrijvingsbewijs.

Liefst inschrijven via online inschrijfformulier : HIER

Of ook via  strook correct en volledig ingevuld, rechtstreeks of via uw trainer te bezorgen.aan Ria Van der Perre (riavdp@hotmail.com)

 De uiterste inschrijvingsdatum is donderdag 21 september 2017. Er zijn 50 beschikbare plaatsen.

*stage gaat pas door bij minimum 30 deelnemers