Jeugdmeerkamp Gooik: Zilver voor Steffi op de eerste pistemeeting van het jaar!

Steffi Vinck

Afgelopen zondag trokken enkele van onze jongste atleetjes richting Gooik om er de eerste pistewedstrijd van het zomerseizoen af te werken. Het werd een leuke dag met enkel mooie prestaties, kortom: een geweldige start van een hopelijk even geweldig zomerseizoen!

Bij de benjamins meisjes kaapte Steffi meteen een mooie podiumplaats weg, zij werkte de vierkamp af met 617 punten en finishte zo knap als tweede! Vooral haar prestaties op de 60meter en in het hockeywerpen waren erg sterk, proficiat Steffi! Bij de jongens mistte Seppe op amper 50 punten een podiumplaats, hij mag echter wel tevreden zijn met zijn vierde plaats en een puike 917 punten! Op naar de 1000!

Bij de pupillen meisjes werd Febe ook knap achtste na een mooie prestatie op de 60m horden (3de van alle deelnemers in een snelle 9″51). Bij de jongens werd Bjarne mooi elfde met maar liefst 1096 punten! Xander deed het ook goed bij de miniemen jongens, hij werd zesde met 1905 punten op de vijfkamp dankzij zijn sterke prestatie in het kogelstoten (3de plaats).

XanderFebeIMG_9288