BK indoor: Elise scherpt BR aan, Hanne mist podium

Jori Stroobant
Het BK alle categorieën was alweer een mooie wedstrijddag voor de atleten van VITA. Elise Lasser toonde nog maar eens dat ze in topvorm verkeert door haar eigen Belgisch scholierenrecord aan te scherpen op de 400 meter tot 54″57, waarmee ze knap vierde werd (net voor Axelle Dauwens!). Jori Stoorbants kende een mindere dag op de 60 meter horden en werd laatste in zijn reeks in 8’85”. Wat later zette hij die prestatie recht door alweer een knappe 400 meter te lopen. Met 50″10 werd zijn regelmaat van dit seizoen beloond met een achtste plaats. Hanne Verbruggen maakte vandaag ook de uitstap naar de indoorhal. Net als in het veldlopen stond ze goed haar mannetje op de 1500 meter. Met 4’41″11 kwam ze amper drie seconden tekort voor de derde plaats.

Elise Lasser