Yves en Johnny sterk op BK Masters Indoor

De allerlaatste indoorwedstrijd van het seizoen werd het Belgisch kampioenschap voor masters. Johnny Degieter en Yves Herregodts pakten er beiden een medaille. Daarmee sloten de oudste atleten van trainer Ludwig Cardon een geweldig indoorseizoen af.

Yves nam de 60 meter horden voor zijn rekening en finishte in 11.65, goed voor een zilveren plak bij de 45+’ers. Na een seizoen met enkele blessures kan hij toch terugblikken op enkele knappe prestaties in de indoorhal. Zo liep hij voor het eerst onder de acht seconden op de 60 meter vlak, scherpte hij een zjin PR aan op de 200 meter én verbeterde hij het clubrecord op de 60 meter horden

Yves herregodts

Johnny kende ook een moeilijk seizoen, maar dat kunnen we snel vergeten na zijn knappe prestatie op de 200 meter. Johnny finishte als tweede bij 45+ in een snelle 25.61. Als hij deze zomer gespaard blijft van blessures, zal hij ongetwijfeld enkele knappe tijden neerzetten in de zomermaanden!

De resultaten kan u hier terugvinden.

Johnny Degieter