Veldloop Bornem

Op deze grijze zondagnamiddag trokken zes VITA atleten naar de Antwerpse provincie om hun conditie aan te scherpen. De eerste vita atleet aan de start was Bjarne Baeyens die de smaak van de cross goed te pakken heeft,  eindigde 22ste op 55 deelnemers. Camille Degieter bevestigde haar goede doen bij de junioren dames, zij eindigde alweer mooi tweede. Bij de dames senioren startte Sara Segers, enige tijd aan de kant door blessureleed om wedstrijdritme op te doen. Maar het was bijna prijs , zij mistte net het podium en eindigde vierde in de wedstrijd. Gina Depetter bond haar spikes aan om de baan te verkennen voor haar grote voorbeeld en toeverlaat Erwin, zij werd 12de en liet zo een handvol atleten haar hielen zien. Bij de heren M+50 liepen twee atleten van VITA mee. Patrick Vanderstraten  werd knap tweede en Erwin Segers eindigde vijfde.

Sara Segers
Sara Segers.

Camille

 

 

 

 

 

 

Camille Degieter.

Mooie resultaten, dat ziet er goed uit voor het Provinciale Kampioenschap te Berlare op 7 februari. Wij kijken er alvast naar uit.