Elise, Kimberly en Lowi sterk op KvV Cadetten en Scholieren

Vandaag liepen Lowi Sorgeloos, Kimberly Vinck en Elise Lasser hun Vlaams kampioenschap in de Topsporthal in Gent. De drie scholieren presteerden goed en deden trainer Ludwig dromen over nog betere resultaten in de toekomst. 

Kimberly liep in de reeksen van de zestig meter 8″11. Kort daarna kon Lowi zich plaatsen voor de finale bij de jongens met een tijd van 7″44. Daarin verbeterde hij zijn persoonlijk record tot 7″36 én behaalde hij een knappe zesde plaats! Op de 200 meter liep Kimberly nog een seizoensbeste van 26″74, ondanks rugproblemen en kon Elise naar brons snellen in een (opnieuw) nieuw CR van 25″31. Volgende week staat het kampioenschap van Vlaanderen alle categorieën op het programma, en als we op dit elan verder gaan dan kunnen er nog mooie dingen uit de bus komen!