KvV Indoor Alle Categorieën / Cross Cup Hannuit

Alweer druk week-end voor onze atleten met de Cross-cup te Hannuit en het Indoor-Kampioenschap van Vlaanderen te Gent.

Te Hannuit hadden we 2 atleten aan de start met Annelies (35ste bij de seniors) en Michiel (11de bij de juniors).

KvV Indoor Zondag 25 januari

Sarah BRONS hoogspringen
Preben FINALE 200m!
Vele PR’s

De Vlaamse Indoorkampioenschappen Alle Categorieën zijn voor VITA heel goed verlopen. VITA werd vertegenwoordigd door maar liefst 6 atleten!
Kimberly verbeterde haar PR op de 60 meter met 1 honderdste tot 8”05. Elise liep een heel goede 8”08. Op de 200 meter verbeterde Kimberly haar PR tot 26”02. Preben liep een nieuw PR op 60 meter (7”35). Dat een wedstrijd steeds moet gelopen worden bewezen de reeksen 200 meter. In de reeksen van de 200 meter kreeg Preben de mindere baan 2. Geluk met ongeluk….door kwetsuren van tegenstanders werden de betere banen niet ingevuld. Preben liep wat hij kon en won zijn reeks! De finale was meer dan verdiend. Daarin liep Preben in baan 1 naar een 6de plaats. Julian liep de 200 in functie van snelheid voor 400 meter. Vanuit baan 2 verbeterde hij zijn PR. Vanuit een betere baan zat het clubrecord er zeker in. Sarah sprong zich naar een gedeelde 3de plaats. Jori behaalde een 5de plaats in de finale van de 400 meter.