WEDSTRIJDVERSLAG VELDLOPEN

Veldloop Deinze zondag 20 november

GOUD VOOR CHLOË, CATHO EN LUC TE DEINZE
Andermaal een mooie opkomst van onze VITA-crossers – 31 deelnemrs!! – voor de 6de Ereprijs Stad Deinze, en dit ondanks het gure weer. De zusjes Chloë (miniemen) en Catho (cadetten) evenals Luc (Masters M55) kaapten de hoofdprijs weg en mochten plaats nemen op het hoogste schavotje.
Enorm veel foto’s kan je bekijken op de facebookpagina van Vita

Veldloop Lebbeke zondag 13 november

EREMETAAL VOOR CHLOË, RUNE, WIM en RACHID TE LEBBEKE
Onder een mooi najaarszonnetje zakte een grote delegatie VITA-atleten af naar Lebbeke. Iedereen liep voor wat hij/zij waard was. Met Chloë (3de plaats miniemen), Rune (3de plaats junioren), Wim (zilver M50) en Rachid (zilver M35) kleurde het podium 4x groen-zwart.

Uitslag van alle vita-deelnemers vind je via deze link

Foto’s van onze vita-atleten kan je ook terugvinden via facebook van vita (met dank aan Nathalie en Nico voor de vele foto’s)

Veldloop Mechelen 11 november

Een vijftal Vitalingen waren aanwezig op de veldloop te Mechelen.

Bij de seniors vrouwen won Hanne Verbruggen haar wedstrijd bij de seniors. Haar eerste veldloopoverwinning dit seizoen.

Bij de cadetten meisjes werd Romée Pardaens 33ste, haar zus Rani werd 24ste bij de scholieren en in dezelfde wedstrijd werd Femke Boulangier knap 15de. David Pardaens werd 38ste bij de masters.

Veldloop Saint Sauveur – zondag 6 november

Vandaag vond de 42ste cross plaats van de AC Saint-Sauveur te Anvaing. Enkele atleten van Vita waren van de partij. Bij de pupillen meisjes heeft Dalilah een mooie 4de plaats behaald. Bij de cadetten jongens haalde Odinn een bronzen medaille en bij de scholieren meisjes kon Femke (Boulanger) de eerste plaats veroveren. Proficiat voor deze mooie prestaties