Modderploeteren in Hamme: Zilver voor zusjes Catho & Chloë

Ondanks het stormweer konden we rekenen op een veilige organisatie van AC Hamme voor hun 31ste veldloop. Enkele trotse VITA-atleten trakteerden zichzelf op een modderbad en twee van hen ook op een medaille.

Lize en Casper trokken als eerste de modder in. Zij liepen elk een mooie wedstrijd en doen het elke week voortreffeliijk! Bij de pupillen pakte Chloë de zilveren medaille. Zij heeft deze winter al een mooie verzameling aan eremetaal bijeen gelopen. Bij de miniemen finishte Nore 28ste bij de tweedejaars meisjes. Siemon werd bij de 1stejaars jongens 21ste en Odinn viel als vierde net naast het podium bij de tweedejaars. Hij is desalniettemin bezig aan een super seizoen met medailles en ereplaatsen op elke cross waar hij deelneemt. Bij de cadetten was er alweer Catho die net als haar jongere zus zilver pakte (1 van de vele medailles al deze winter). Aline en Phoenix finishten kort na elkaar als 18de en 19de, ook zij liepen een sterke wedsrijd in de modder! Bij de mannen 35+ kwamen Brecht en Randy tot een knappe 23ste en 29ste plaats.