BK & PK Masters: Prijzen pakken met Yves, Mario & Michaël

De nieuwe indoorhal in Louvain-La-Neuve was dit weekend het decor voor de Belgische en Provinciale kampioenschappen voor masters. Voor VITA kwamen Yves, Mario en Michaël in actie. Ze pakten elk uit met enkele mooie presetaties.

Yves begon de dag met een zilveren medaille op de 60m horden bij de M50 in 11″11, tevens goed voor provinciaal zivler. Later werd hij ook nog vijfde in het verspringen (3de van Oost-Vlaanderen). Michaël pakte vervolgens brons op de 800m bij de M35 in 2’12″78, goed voor de provinciale titel. Op de 200m deed hij hetzelfde kunstje nog eens over. Ook Mario waagde zich aan de 200m, waar hij achtste werd en 2de van Oost-Vlaanderen. Mario mikte echter later nog op de 1500m waar hij knap vijfde werd en tevens provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen. Langs deze weg willen wij de drie heren van harte proficiat wensen met hun prestaties!