Eetfestijn wordt TAKE AWAY – ONLINE BESTELLEN

Afgelopen zondag hebben we helaas moeten beslissen om het eetfestijn enkel via afhaal te laten doorgaan.

Op zaterdag 4 en zondag 5 december zal je in clubhuis de bestelde menus kunnen afhalen. De gerechten zullen ook aangepast worden zodat ze beter geschikt zijn om  afgehaald te worden.

HIER DE LINK OM TE BESTELLEN : https://forms.gle/rTaSeYMjkXHrzA3M7

Afhaling in onze kantine aan de atletiekpiste op zaterdag 4 of zondag 5 december. De gerechten worden gekoeld en individueel verpakt aangeboden; ze zijn geschikt voor microgolfoven. Alle gerechten worden vergezeld van voorgebakken frietjes verpakt per persoon. Keuze tussen volwassenen (20 euro) en kindermenu (12 euro) : * Zalm op normandische wijze * Kippenfilet “fine” champagne * Ossetong in Madeira * Balletjes in tomatensaus Je kan eveneens een fles wijn bijstellen , alsook een stukje rijsttaart VITA dankt u van harte voor de steun