CORONA : Virtuele Jogging

De Coronaperiode heeft er voor gezorgd dat we onze joggers minder vaak zien.
Hopelijk blijven ze wel actief. Ze missen wellicht niet alleen het sociaal contact, maar ook een uitdaging. Om hen enerzijds te blijven prikkelen in het lopen en om anderzijds de band met de club aan te sterken heeft Running&Co in samenwerking met Sporttijden en Hopa Sports een tool ontwikkeld waarmee je uitdagingen kan creëren voor jouw lopers.
Om concreet aan te tonen hoe het werkt organiseert Running&Co tussen 18/05 en 31/05 een “virtuele loopuitdaging” waarbij de deelnemers kunnen kiezen om 5km of 10km te lopen. Deelname is gratis. Ze registreren hun tijd in de app of via de website en maken kans om een loopharnas met verlichting te winnen (afbeelding hiernaast), we verloten er één per 50 deelnemers.
Aanmelden voor deze uitdaging gebeurt via https://www.hopasports.com/nl/event/running-co-virtual-series. Je kan dus deze link doorsturen naar jouw leden en hen aanmoedigen om hieraan deel te nemen.
De club die in die periode procentueel (in verhouding tot het ledenaantal van CAD tem MAS) het meest aantal deelnemers heeft kan materiaal aankopen voor haar recreatieve werking ter waarde van € 500!