PK Indoor: Brons voor Sofie!

Nu het indoorseizoen helemaal op gang is, was het afgelopen weekend tijd om te strijden voor de provinciale titels. Voor VITA zorgde Sofie voor een podiumplaats.

Sofie begon de dag meteen met brons in het hinkstapspringen met 9m90. Zij zal deze winter zeker nog naar de 10m springen! Marie nam deel aan de 60m en werd 5de in haar reeks in 9″08. Zij kan dus ook binnenkort een grens doorbreken. Bij de scholieren was Jana net iets trager met 9’12”, net als Jitte die in 9’18” finishte. Ook zij kunnen in de nabije toekomst mikken op een tijd onder negen seconden. Na hun 60m liepen Marie (31″10), Jana (30″21) en Julie (28″49) ook nog de 200m.

Bij de mannen liep ook Arnout de 60m, hij kwam tot 7″92 op een nummer dat hij niet vaak loopt. Toch kon hij zich plaatsen voor de finale waar hij 8ste werd. In het hoogspringen ging Arnout over 1m80, waarmee hij beslag legde op de 4de plaats bij de junioren.