CrossCup Relays: Sara, Karin & Hanne pakken winst bij senioren

Het veldloopseizoen is geopend, en hoe: ons VITA senioren vrouwen team won de wedstrijd! Ook onze ander 17 ploegen deden het uitstekend.

Heel wat teams bij de jeugd: Femke, Chloe en Lore legden meteen de lat hoog bij de benjamins meisjes door 5de te worden. Hun trainingsgenootjes Emma, Nore en Dalilah deden het ook voortreffelijk en werden 16de. Bij de jongens finishten Maiko, Matthias en Leander ook knap als 24ste.

Bij de pupillen meisjes ook heel wat VITA-teams: Kyandra, Steffi en Hasse werden 54ste bij de meisjes. Vic, Yani en Siemon kwamen heel knap als 14de over de finish bij de jongens. Mattis, Emiel en Nathan finishten als 71ste.

Bij de miniemen meisjes werden Aline, Sam en Cato knap 19de. Niet ver achter hun werden Femke, Elize en Diewke 26ste. Het derde team (Lore, Maya en Doutzen) werd 43ste. Kaat, Camille en Florien werden 60ste en maakten zo de VITA-teamprestatie compleet. Proficiat meisjes! Ook bij de jongens was er groen en zwart te bespeuren. Jasper, Bjarne en Seppe werden 29ste. Wout, Doron en Zeno werden 61ste en Odilon, Lukas en Robbe werden tot slot 75ste.

Bij de senioren vrouwen vormden Sara, die haar comeback maakte in het veld na blessureleed, Karin – een gelegenheidsloopster uit Nederland, en Hanne een team. Sara en Karin zetten Hanne in poleposition af voor de afsluitende twee rondes en Hanne maakte de voorsprong alleen maar groter. Ze zette immers de snelste tijd neer van alle deelnemers. Dat belooft voor de komende individuele manches van de CrossCup! Je kan de samenvatting (inclusief interview met Hanne) hier bekijken.

Bij de masters, voor de gelegendheid onder teamnaam ‘#VITAoudijzer’ werden Frank, Guy en Luc knap 14de en werd het tweede team bestaande uit Mario, Randy en Patrick 40ste.

Overzicht crosscriterium jeugd:

Naam CC Relays
Aline VW 1
Bjarne B 1
Camille H 1
Catho VW 1
Chloe VW 1
Dalilah VD 1
Diewke DM 1
Doron S 1
Doutzen DM 1
Elize K 1
Emiel L 1
Emma DB 1
Femke B 1
Femke DB 1
Florien C 1
Hasse VD 1
Jasper VD 1
Kaat S 1
Kyandra DC 1
Leander D 1
Lore L 1
Lore N 1
Lukas DS 1
Maiko DC 1
Matthias T 1
Mattis P 1
Maya G 1
Nathan K 1
Nore S 1
Odilon VDE 1
Robbe H 1
Sam DB 1
Seppe VDV 1
Siemon VD 1
Steffi V 1
Vic N 1
Wout VDH 1
Yani DN 1
Zeno VD 1