Inschrijvingen nieuw seizoen 2019-2020

Je kan je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe atletiekseizoen 2019 – 2020. Iedereen kan een inschrijvingsformulier komen afhalen in het clubhuis tijdens de trainingsuren op dinsdag en donderdag (Vanaf 18u30). Zowel nieuwe als huidige leden moeten dit doen. Voor meer info over inschrijving kan je contact opnemen met vita@telenet.be.

De nieuwe vergunning wordt pas aangevraagd na :
– ontvangst van ingevulde kaart;
– betaling van lidgeld
Wie formulieren mutualiteit binnenbrengt gelieve deze op voorhand degelijk in te vullen.
EETFESTIJN 7-8/12/2019

Bij inschrijving zijn ook 3 kaarten inbegrepen voor ons eetfestijn op 7 en 8 december. We roepen onze leden op om bijkomende kaarten te kopen of te verkopen aan vrienden of familie. Bijkomende kaarten zijn te verkrijgen in clubhuis.