Vlaams kampioenschap Cad/Schol: Dubbel zilveren Arnout, finale voor Lindsy en Sofie

Het einde van het zomerseizoen nadert en dat betekent dat de kampioenschappen voor de deur staan. In het verlengde weekend mochten de cadetten en scholieren strijden om de Vlaamse titels. Voor VITA was het Arnout Schokkaert die uitblonk: hij pakte twee maal zilver. Hieronder een verslag van coaches Anja & Ludwig:

Het Vlaams kampioenschap kad/schol was een topdag voor VITA. Lindsy ving aan op 400 horden met nieuw PR 71”99 en finaleplaats. Er zit zeker nog progressie in! Arnout liep op zijn 400horden naar een schitterende 2de plaats. Slechts 20 minuten erna moest hij starten in het hinkstapspringen. En hoe! Net geen PR maar wel zilver! Sofie mocht in de namiddag afsluiten in haar geliefkoosde HSS. Ze sprong een heel goede reeks (6maal boven 10m) en werd 7de in finale in 10m36. Ook voor haar nog progressie mogelijk ifv BK.

Nu stilaan dromen van finales (en wie weet podia) en PRs tijdens komende BKs.