Veldloop Vilvoorde: Jeugd zorgt voor 3 medailles

Op 27 januari trokken heel wat VITA-atleten richting Vilvoorde om er de veldloop van Vilvoorde Atletiekclub te betwisten. Het verslag komt dus wat laat, maar de prestaties waren er niet minder om!

Het was meteen een schot in de roos bij de benjamins: Chloë won, Femle (5de), Grace (6de), Lore (15de) en Emma (24ste) maakten er samen een geweldige teamprestatie van. Knap meisjes! Bij de tweedejaars benjamins liep Nelle ook een fantastische wedstrijd. Zij werd 10de. Bente kwam niet veel later als 14de aan. Ook bij de tweedejaars benjamins jongens was VITA aan het feest: Siemon werd mooi tweede. Bij de eerstejaars pupillen dames opnieuw feest van Catho werd eveneens tweede. Cammile (15de) en Kaat (31ste) zorgden voor een mooie teamprestatie. Bij de jongens werd Odinn knap vijfde, kort gevolgd door Lennon (9de) en Vic (18de). Tweedejaars Josse werd knap 16de. Bij de miniemen liep Bjarne ook een hele goeie wedstrijd, hij finishte als 8ste. Jasper finshte eveneens op een knappe 30ste plaats. Bij de cadetten werd Alixe 26ste bij de meisjes en Servaas 35ste bij de jongens. Randy rondde een succesvolle dag voor VITA af met een 25ste plaats bij de masters.