Luc Van Asbroeck Belgisch kampioen Marathon.

Vandaag op deze verkiezingsdag verkoozen drie van onze langeafstandsatleten deel te nemen aan het Belgische Kampioenschap marathon te Eindhoven. Deze wedstrijd werd een vuurdoop voor Bert Vermander, die na het missen van zijn drinkbus aan de eerste bevoorrading zijn groep moest lossen. Bert wou het gat snel dichtlopen en vergalopeerde zich hierbij. Bert liep dan op karakter en doorzettingsvermogen de wedstrijd uit in 2u49’59”. Onze jong gehuwde David Van den Broeck nam deel zonder een degelijke voorbereiding, onlangs nog te bewonderen op de oktoberfeesten in Munchen. David had dan ook geen superbenen en eindigde als negende Belg in 2u35’56”. Luc Van Asbroeck duidelijk in de goede vorm, eindigde als dertiende Belg. Geen ongeluksgetal voor Luc, hiermee kaapte hij dan wel de titel Belgisch Kampioen M+50 weg.Luc finischte in 2u37’55” en kwam hiermee dicht in de buurt van David.
Wij feliciteren dan ook deze atleten voor hun prestatie op dit BK.
Hier kan je de Podiumceremonie van onze kampioen bekijken.