PK Aflossingen: Masters pakken Oost-Vlaamse 4x100m titel, AC heren brons 4x200m

Afgelopen weekend vond in Gent het provinciaal kampioenschap aflossingen plaats. Voor VITA kwamen vijf ploegen in actie. Johnny De Gieter, Mario Penne, Kurt ven Keymeulen en Yves Herregodts schoten de hoofdvogel af op de 4x100m in 52″42.

Naast de titel van het master-viertal waren ook er ook mooi prestaties van de jeugdploegen. Camille, Aline en Kaat werden knap 11de op 27 teams bij de pupillen meisjes. De benjamins jongens Emiel, Mattis en Odinn werden na een inhaalrace van Odinn 10de op 25 teams.

Bij de grote jongens werden Lowi Sorgeloos, Jori Stroobants, Preben Herregodts en Maarten Lootens knap derde in een mooie 44″84 op de 4x100m. Wat later kwamen dezelfde heren ook nog in actie op de 4x200m, waar ze hun reeks wonnen in 1’33″15, goed voor een vijfde plaats overall.