VITA-Fundag op zaterdag 7 april 2018

Wat?

Een namiddag vol plezier met de jeugdatleten van VITA. Verschillende ludieke

proeven zullen in kleine groepjes door de kinderen vervolledigd worden. Achteraf

worden ze beloond met een lekkere versnapering.

Voor wie?

Voor kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen.
Ook niet-leden mogen deelnemen, je mag dus gerust een vriend(in), broer, zus, … meevragen.

Praktisch?

De atleten worden ten laatste om 14 : 00 uur verwacht op de atletiekpiste van Ninove. Daar melden ze zich aan in de kantine. Deelname aan deze namiddag  kost 2 euro. Dit geef je af bij aanmelding in de kantine.  De proefjes starten om 14 : 30 uur. Voordien is een gezamenlijke opwarming voorzien. Rond 17 uur loopt deze fundag op zijn einde …

Inschrijven?

Om praktische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven. De uiterste datum van inschrijving is dinsdag 3 april 2018! Dit kan je doen door onderstaand strookje in te dienen bij de trainers of een mail te sturen naar christa.bockstael@skynet.be.

Helpen?
Helpende handen van ouders, familieleden en vrienden komen die dag steeds van pas om de verschillende proeven te begeleiden. Hiervoor kan je het strookje (download hier) Jeugdinvullen of een mailtje sturen naar christa.bockstael@skynet.be.