Veldloop Lebbeke: Hanne en Odinn zorgen voor de medailles

Hanne verburggenMet nog een week tot het Belgisch kampioenschap veldlopen gingen nog heel wat VITA-atleten hun benen testen in Lebbeke. Vaste podiumkandidaten Hanne en Odinn brachten respectievelijk goud en zilver mee naar huis.

Bij de allerjongste benjamins opende Nele de wedstrijddag voor VITA met een 38ste plaats. Odinn werd daarna heel knap tweede bij de benjamins jongens, benieuwd wat hij op het BK zal presteren! In dezelfde race werd Lennon niet veel later zevende, sterk! Mattis finishte ook niet veel verder, hij werd knap 29ste. Vic liep ook een mooie wedstrijd als debutant en werd 44ste. Rune deed het ook goed, hij werd 64ste. Mooie teamprestatie jongens! Bij de pupillen meisjes werd Camille heel knap elfde,  Fran kwam als 17de aan, Catho als 20ste, Alizé als 64ste en Wolke 66ste zo zagen weer veel VITA-groen vooraan bij de pupillen meisjes! Ook bij de pupillen jongens enkele mooie prestaties: Jesse werd 15de, Seppe 22ste, Robbe 39ste en Lukas 59ste! Bij de miniemen jongens sloot Arne zijn wedstrijd af op een knappe 37ste plaats. Er liepen ook nog drie dappere ‘kangeroes’ mee voor VITA, dat zijn de allerjongste atleetjes. Lore, Selia en Dalilah liepen allemaal een hele mooie wedstrijd. Proficiat meisjes!

Over naar de cadetten dan; waar Magnus steeds progressie maakt en zo als 21ste kon finishen. Geen scholieren of junioren deze week, maar dat werd goedgemaakt door Hanne Verbruggen die met een hele ruime voorsprong won bij de senioren dames. Zij kan met vertrouwen naar het BK van volgende week. Bij de masters ook nog enkele VITA-atleten: Gina Depetter werd 17de bij de vrouwen, Randy Bruier Desmeth finishte heel knap als 11de bij de mannen en last but not least finishte Erwin Segers op een hele mooie zevende plaats bij de masters 50+. Knap Erwin!