BK 4x200m en IFAM: Teamwork zorgt voor knappe resultaten

Lindsy Jelske Jori Preben

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren vond de ‘International Flanders Athletics Meeting (IFAM)’ plaats in de Topsporthal in Gent. Jaarlijks komen hier heel wat internationale toppers op af. Voor VITA nam Jori Stroorbant deel aan de 400m, hij klokte een mooie 50″52 en laat zo een mooie constante zien. Hopelijk duikt hij binnenkort weer onder de 50 seconden, wij geloven er alvast in! Op de IFAM werd ook het Belgisch kampioenschap 4x200m gehouden. VITA kwam in actie met twee ploegen. De vrouwen wonnen knap in hun reeks in 1’50″07 waarmee ze in totaal dertiende eindigden, een knap resultaat voor onze jonge ploeg. Proficiat jelske, Eline, Freya en Lindsy! Bij de mannen liepen Lowi, Jori, Preben en Maarten 1’34″46, goed voor een tweede plaats in hun reeks en een veertiende plaats in totaal. Proficiat mannen!