Veldlopen Hannuit, Ieper en Lessen: Robbe wint eerste cross, David meteen op podium

RObbe van berlamingDe afgelopen weken werd er naarstig verder gecrosst na de nieuwjaarsdagen. In Hannuit werd Hanne Verbruggen tussen de internationale kleppers knap tiende en vierde Belgische na een hoogtestage in Kenia. Haar vorm zal ongetwijfeld nog verbeteren richting het BK. In Lessen won Robbe Van Berlamont zijn allereerste cross en in Ieper keerde David Van Den Broeck terug in het veld met succes; hij pakte zilver.

In Lessen kwamen naast Robbe ook nog enkele andere VITA-atleten aan de bak. Bij de pupillen jongens werd Bjarne heel knap derde. In de race voor junioren, senioren en masters won Robbe dus bij de juniors, pakte Bruno De Corte knap zilver bij de masters en finishte Mario Penne als elfde. Sven De Schampelaire werd mooi zesde bij de seniors. Knap mannen!

 

 

 

David Van Den Broeck

Foto: Yngwie Vanhoecke