Veldloop Berlare: Geweldige jeugdresultaten!

Odinn Van DammeNa een week vol sneeuw en regen doken enkele dappere VITA-atleten het veld in aan het Donkmeer in Berlare. De jongste VITA-atleten zetten de mooiste prestaties neer.

Odinn beet de spits af bij de tweedejaars benjamins jongens en haalde met een derde plaats meteen de enigste VITA-medaille van de dag binnen. Bij de eerstejaars pupillen meisjes waren het wederom Camille, Catho, Aline die met een vijfde, zesde en dertiende plaats week na week mooie prestaties levere. Nano deed het ook heel goed. Zij werd 29ste. Bij de tweedejaars pupillen jongens liep Bjarne ook alweer een mooie wedstrijd. Hij finishte als twaalfde. Een heel knap resultaat van al deze jonge atleetjes!

In de korte cross namen Robbe Van Berlamont en Jori Stroobants het nogmaals tegen elkaar op. Robbe werd uiteindelijk vijftiende, Jori volgde amper veertien seconden later als negentiende. Bij de masters werd Mario Penne knap 36ste, Jean-Benoit Hubert finishte als 53ste. Bij de masters vrouwen finishte Gina achttiende. Echtgenoot Erwin Segers liep een verdienstelijke wedstrijd bij de masters 50+ en werd heel knap negende. Lucien De Meyer finishte als 73-jarige als laatste. Op de lange cross kende Michiel Baetens een slechte dag, hij kwam als negende over de finish.