CrossCup Roeselare: Hanne Verbruggen finisht achtste

Foto: Jimmy Cailly
Foto: Jimmy Cailly

Op de prestigieuze CrossCup in Roeselare kwamen zes atleten van VITA in actie. Hanne Verbruggen zorgde voor de mooiste prestatie van de dag met een achtste plaats na een gedurfde race.

Hanne ging immers meteen mee met de kopgroep, maar moest dan wat gas terugnemen. Een achtste plaats (6de Belgische) blijft toch nog steeds een uitmuntende prestatie gezien in Roeselare alle Belgische toppers aan de start staan.

Bij de senioren mannen waagden Michiel Baetens en David Van Den Broeck zich tussen de Belgische top. Zij liepen beide een constante wedstrijd en finishten respectievelijk als 25ste en 32ste. Michiel kwam ook als twaalfde belofte (u23) over de streep. Op de korte cross liet Robbe Van Berlamont zijn snelle benen spreken, hij werd 44ste.

Bij de benjamins jongens leverde Odinn  ook weer een knappe prestatie, hij finishte zesde. Bij de pupillen meisjes werd Aline 28ste algemeen en 8ste eerstejaars, ook een hele knappe prestatie!