Veldloop Deinze: Brons voor Camille, Ereplaats voor Sara

Sara Segers

Op de grootste veldloop van het jaar kan je niet ontbreken als club; en dat deden we ook niet afgelopen zondag in Deinze! Met 24 atleten was er heel wat groen-zwart te zien in Deinze. Camille zorgde voor de enige medaille bij de jeugd, Sara Segers werd knap vijfde in een druk bezette wedstrijd bij de senioren dames.

Bij de benjamins jongens werd Mathis mooi 60ste op maar liefst 97 deelnemers. Steffi deed het bij de meisjes net iets beter en werd 45ste. Camille zorgde dan wat later voor de enige medaille van de dag: zij finishte als derde bij de eerstejaars pupillen meisjes. Knap! Ook Catho (5de) en Aline (13de) kwamen super sterk voor de dag.  Seppe deed het ook goed bij de pupillen: hij finishte als 27ste, Lukas kwam iets later als 72ste over de finish.. Bij de tweedejaars pupillen leverde Bjarne alweer een knappe prestatie: hij werd knap 17de. Xander liep niet veel later als 35ste over de streep.  Bij de meisjes finishte Nanoe als 61ste en Jill als 69ste. Bij de miniemen werd Arvid tevens knap 56ste en Robbe 59ste. Marie deed het nog wat beter bij de meisjes met een mooie 35ste plaats. Bij de tweedejaars legde Lore beslag op de 61ste plaats.

Eerstejaars cadet Alixe Hubert liep een verstandige wedstrijd en werd 58ste. Met wat meer training moet zij zeker nog wat progressie kunnen maken.

Bij de masters 50+ maakte Erwin Segers een knappe inhaalrace van: hij werd elfde in een sterk bezet deelnemersveld.  Jean-Benoit Hubert kwam als 34ste aan. Gina deed het nog wat beter bij de vrouwen en finishte als achtste. Bij de masters 35-50 moest Bruno De Corte na een mindere start zich een weg banen tussen heel wat deelnemers, hij finishte uiteindelijk als 21ste. Mario Penne finishte als 55ste. Sara Segers liep dan weer bij de senioren dames naar een hele knappe vijfde plaats. Annelies De Dyn liep ook weer een mooie wedstrijd en finishte als 21ste. Tot slot was er alweer Davy Vanderroost die het aandurfde om in een sterk deelnemersveld bij de senioren mannen het beste van zichzelf te geven. Hij werd na een zware race 50ste.

 

 

Voornaam Achternaam Crosscup Relays Gent Deinze
Simon T 1  
Lennon DV 1  
Odinn CD 1  
Yarno V 1  
Dennis J 1  
Brix   1  
Seppe VDV 1 1
Alejo DC 1  
Bjarne B 1 1
Aline VW 1 1
Catho VW 1 1
Camille H 1 1
Steffi V 1 1
Kaat S 1  
Nanoe V 1 1
Helena H 1  
Neli VDV 1  
Jill V 1 1
Robbe W 1 1
Esteban D 1  
Xander VS 1 1
Annelot S 1  
Lore VDB 1 1
Nele CD    
Mathis P   1
Lukas DS   1
Arvid M    
Marie S