September, maand van de sportclub!

Wist je dat de maand september de “Maand van de Sportclub” is? Heel wat sportclubs zetten dan hun deuren (extra) open voor het publiek en laten hen zo kennismaken met hun sport. Ook VITA doet dit!

Wat houdt dat in voor jou, je gezin en vrienden? Wel gedurende héél de maand september wordt iedereen die wil kennismaken met de atletieksport toegelaten om deel te nemen aan de trainingen op dinsdag- en donderdagavond. Om organisatorische redenen vragen we wel eerst contact op te nemen met een bestuurslid (terug te vinden op deze website).

Op zondag 17 september zal onze sportvereniging ook deelnemen aan de activiteiten dag in het centrum van Ninove ter gelegenheid van de autoloze zondag . Een infostand kan er alle vragen i.v.m. lidmaatschap, kansenpas, trainingen, clubwerking, … beantwoorden. Aarzel niet, kom een kijkje nemen, iedereen is welkom, iedereen kan atletiek beoefenen. Misschien schuilt er wel een topatleet in JOU, al weet je het nog niet!