FLANDERS CUP – MEMORIAL RASSCHAERT 15 JULI

Uitslagen / results hier/here

Opnieuw slaagden we erin om een geslaagde Flanderscupwedstrijd af te leveren zonder vertraging.

We danken natuurlijk alle vrijwilligers van Vita die meegeholpen hebben aan een geslaagde organisatie. Alle posten waren voldoende bemand en zorgden ervoor dat atleten hier opnieuw graag komen lopen.

OOk onze dank aan de juryleden die ervoor zorgden dat alles vlot verliep.

En dank natuurlijk aan de talrijk opgekomen atleten die zorgden voor mooie prestaties. Zij zorgden ervoor dat de Memorial Rasschaert momenteel de 46ste beste organisatie is ter wereld (volgens All-Athletics).

Daarmee scoort onze club heel goed waarbij we toch niet mogen vergeten dat de organisatie volledig gebeurt door vrijwilligers die naast hun job ook de werking van de club in goede banen probeert te krijgen. Tussendoor zijn we er dan ook nog in geslaagd om als club een tribune recht te zetten. Voor de eerste maal werd de ruimte onder de tribune optimaal gebruikt en zorgde voor een enorme meerwaarde bij de organisatie.

Dank aan allen die meegewerkt hebben