Veldloop Lebbeke: Goud voor Patrick, brons voor Bert & Camille

16939563_1025466064264344_4631427050859832003_n

Bert vermander

Met nog twee weken tot het BK veldlopen in Wachtebeke trokken we met de club naar Lebbeke om er voor de voorlaatste keer de spikes aan te binden en het veld in te duiken. Maar liefst 23 atleten waren aanwezig en met Patrick (masters 50+) Camille (benjamins) en Bert (korte cross) kaapten we een gouden en twee bronzen medailles weg.

Steffi mocht als eerste van start gaan. Zij finishte als zesde na alweer een mooie race. Bij de tweedejaars pakte Camille alweer een medaille! Ze werd knap derde! Wat later finishte Fran als vijfde, Catho als tiende en Neli als 25ste, een collectief succes.

Bij de jongens miste Odinn op vijf seconden een medaille, maar hij liep toch alweer een knappe race.  In dezelfde wedstrijd werd Lennon dertiende en Dennis 23ste. U leest het dus, bij de jeugd zijn we steeds sterk vertegenwoordigd! Bij de tweedejaars zagen we alweer een knappe prestatie van Seppe, die achtste werd. Ook Robbe deed het goed, hij werd vijftiende. Asah doet het ook elke cross beter en beter, hij werd 29ste.

De twee jaar oudere Hadassah liep ook een moedige wedstrijd en finishte 19de bij de pupillen meisjes. Bij de eerstejaars pupillen jongens werd Bjarne knap tiende en bij de tweedejaars jongens werd Arne 26ste.

Ook bij de ouderen zagen we enkele knappe prestaties. Zo werd Gina Depetter knap tiende bij de masters vrouwen 50+ en was Rita Slabbinck ook weer van de partij. Zij sloot de rangen als zeventiende. Bij de mannen 50+ stond er alweer geen maat op Patrick Vanderstraeten, hij zette de wedstrijd naar het hand en won zo het goud. In dezelfde wedstrijd werd Hendrik Maes mooi 21ste.

In de korte cross zette Bert Vermander weer een knappe prestatie neer. In een snelle wedstrijd pakte hij knap het brons mee naar huis.

Bij de senioren vrouwen zagen we alweer een mooie prestatie van Annelies De Dyn die elke week beter wordt, zij finishte als elfde. Silke Segers finishte iets later als achttiende. Bij de masters werd Els De Schuyteneer knap twaalfde. Bij de masters mannen zagen we ook Mario Penne nog in het veld, hij kende een mindere dag maar liet nog steeds een knappe achttiende plaats optekenen.

Naast de 23 atleten kwam ook nog heel wat ‘Kangeroes’ proeven van het veldlopen. Hieronder kan je enkele foto’s bekijken!

17036757_1678182145622036_1188058016_o 17036500_1678182165622034_1779254906_o 17036035_1678182182288699_1039094297_o 17035833_1678182222288695_178235454_o