Robbe verbetert clubrecord junioren 1000 meter uit 1998

Op de indoormeeting van Eendracht Aalst op 25 februari 2017 heeft Robbe Van Berlamont het clubrecord op de 1000 meter bij de junioren verbeterd. Hij finishte na een moeilijke race waar hij al het werk zelf moest opknappen in 2’52″10. “Er zat veel meer in”, vertelde Robbe die toch enigszins teleurgesteld was. “De eerste drie lopers gingen te snel waardoor ik allen op kop kwam te zitten van de tweede groep en niet mijn beste prestatie kon neerzetten. Ik ben blij met mijn clubrecord maar volgend jaar kom ik terug om het nog enkele seconden scherper te stellen!”. Het clubrecord uit 1998 stond op naam van Kris Roobaert met 2’55″27. Ook scholier Jorden D’hoe kwam in actie op de 1000 meter. Hij finishte als vijfde in zijn reeks in 3’00″11.

Robbe Van Berlamont