BK cadetten & scholieren: Lowi, Arnout, Maarten & Freya zorgen voor mooie prestaties

Lowi Sorgeloos

Op het BK voor cadetten en scholieren in Herentals was Elise Lasser niet de enige uitblinker van VITA. Ook haar trainingsgenoten deden het heel erg knap. 

Eerstejaarscadet Arnout Schokkaert deed zo maar eventjes twee seconden van zijn persoonlijk record af op de 300 meter horden en op de 400 meter horden deed Maarten Lootens het ook goed: hij kon ondanks een pijnlijke hamstring zijn wedstrijd afwerken in 61″21. Goed gedaan (horden)mannen!

Freya De Winter liep ook naar een nieuw persoonlijk record. Vanuit baan 1 kwam ze na  200 meter in 27″59 over de streep. Lowi Sorgeloos kwam na een vervelende blessure ook weer piepen op het hoogste niveau en liep naar een 11″70 op de 100 meter (net boven zijn PR!).