BK masters: brons voor Yves, zilver voor Johnny

Op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap voor Masters kwamen er twee atleten van VITA aan de start. Yves Herregodts nam de 400 meter horden voor zijn rekening en werd knap derde in 1’10″85 bij de M45. Trainingspartner Johnny Degieter koos voor de 200 meter, hij finishte als tweede in een eveneens knappe 25″08. Niet alleen onze ‘jongere’ atleten kunnen dus hun mannetje staan op nationale kampioenschappen! Proficiat heren!

Op de avondmeeting in Ninove kwam er nog een knappe prestatie van een van onze masters: Bruno de Corte liep vrijdagavond zijn persoonlijk record op de 5.000 meter aan flarden. Met 16’47” verbeterde hij zich met maar liefst veertien seconden en dook hij voor het eerst onder de zeventien minuten. Ook Peter Geerts dook onder de zeventien minuten. Hij liet de klok stoppen na 16’43”. Klasse!