Twee keer podium voor VITA in Lokeren

Een combinatie van jeugdatleten uit Overmere en Denderhoutem met de wat oudere jeugd en volwassen uit Ninove zorgde afgelopen weekend in Lokeren voor enkele mooie resultaten. Hieronder leest u het verslag door secretaris Patrick Van Dorpe.

Negentien VITA-atleten kwamen aan de start in Lokeren. In de eerste reeks benjamins meisjes liepen Aline (4de), Cloë (8ste) en Belle (14de) een mooie wedstrijd. In de jongste reeks benjamins jongens liep Xander mee, hij eindigde mooi 17de.

In de daarop volgende reeks startte Sybe, broer van Belle, hij eindigde 20ste in een sterk bezette wedstrijd. Voor de oudste miniemen meisjes hadden we Anneleen(13de) en Eline (15de) in hun eerste wedstrijd dit jaar: heel knap gelopen dus! Hopelijk zien we ze ook volgende week zondag terug in Berlare.

Bij de scholieren meisjes stonden Emma en Emilie aan de start, zij finishten als 7de en 11de. In de reeks van de dames waarbij de junioren, senioren en masters samen liepen, finishte Camille sterk als derde junior en stond dus opnieuw op het podium. Dat wordt een goede gewoonte van Camille, duimen voor volgende week hé..Bij de senioren eindigde Annelies als 12de en Silke als 19de in dezelfde wedstrijd.

Bij de vrouwen 50+ liep Gina naar de 2de plaats en stond zo mooi te blinken op haar eerste podiumplaats dit seizoen , Rita eindigde als 4de. Bij de mannen 50+  zagen we Erwin (6de) en Jan (22ste) een voortreffelijke wedstrijd lopen. Proficiat aan alle deelnemers en tot op het Provinciaal Kampioenschap te Berlare volgende zondag!

Wij hopen alvast op een grote opkomst uit onze kernen in Ninove, Denderhoutem en Overmere aankomende zondag op het Provinciaal Kampioenschap te Berlare. Als onze tent maar niet te klein is!