VITA Indoor: Het indoorseizoen goed ingezet

Nu het crossseizoen al even bezig is, werd zondag ook het indoorseizoen ingezet met de jaarlijkse VITA Indoor Nieuwjaarsmeeting. Heel wat atleten en atleetjes gaven het beste van zichzelf in de Gentse Topsporthal.

Onze eigen Benjamins waren in grote getalen naar Gent afgezakt voor het verspringen, kogelstoten, de sprintnummers en de 1000 meter. Samen zorgden ze voor meer dan veertig mooie prestaties. Senne, Dylan (in zijn alleereerste wedstrijd!) Ashah en Esteban konden zelfs hun reeks op de 60 meter vlak winnen! Laatstejaars miniem Lars deed het goed in het verspringen en kon ook zijn reeks op de 60 meter sprint winnen in 9″38. Keoni werd knap tweede in haar reeks op de 1000 meter in 3’49″30.

Ook onze oudere atleten konden zondag eindelijk nog eens uitpakken. Junior Julian Cobbaert liep meteen naar een ijzersterke 50″54 op de 400 meter, trainingsmakker Jori Stroobants werd in zijn spoor tweede in 51″14. Ook Preben Herregodts kwam in actie op de 400 meter, hij zette 53″69 neer. Master Johnny Degieter bleef met 61″72 net boven die magische grens van 60″. DIe ander master, Yves Herregodts doorbrak wel een grens in Gent. Hij liep met 7″98 op de 60 meter vlak voor het eerst onder de acht seconden. Proficiat Yves!

Bij de scholieren zette Maarten Lootens 25″88 neer op de 200 meter en won Jelske D’hoe haar reeks in 28″01. Kimberly Vinck liep in de snelste reeks naar een knappe  26″99.

Tot slot liep Patrick Vanderstreaten zich naar 4’39″57 op de 1500 meter.

Verder willen wij ook nog alle vrijwilligers, atleten en supporters bedanken voor jullie grote opkomst! Tot volgend jaar!

Foto’s zullen later beschikbaar zijn.
De resultaten kan u hier terugvinden.