Veldloop Deinze

Naar jaarlijkse traditie trokken we afgelopen zondag met de club naar de veldloop in Deinze. Maar liefst twintig atleten trokken hun spikes aan voor enkele rondjes op het droge, snelle en gevarieerde parcours.

Camille werd knap negende na haar overwinning van vorige week in Opwijk bij de benjamins meisjes. De jongens Alejo en Matiz deden het ook voortreffelijk en eindigden als 42ste en 44ste. Bij de pupillen knokte Xander zich naar een 43ste plaats op 88 deelnemers. Zijn trainingsmakker Stijn legde beslag op de 65ste plaats. Alixe, Zus van Camille, deed het ook schitterend. Na haar knappe prestatie van vorige week in Opwijk kwam ze vandaag als 41ste over de streep. Jitte volgde in haar spoor en werd knap 43ste.  Jessy finishte een beetje later en werd 52ste. Bij de tweedejaars miniemen finishte Yana als 37ste. Tibo had een mindere dag en werd 48ste bij de jongens maar hij liep zijn wedstrijd wel mooi uit! Heel wat mooie prestaties dus van onze jeugd! Proficiat!

Wat later in de namiddag werd scholiere Emma 24ste, en dat nadat ze twee weken geleden nog ziek moest thuisblijven voor de veldloop in Zwijnaarde! We zijn er zeker van dat ze de volgende weker nog wat plaatsjes zal opschuiven! Master Gina werd knap 7de 50+ master in dezelfde wedstrijd. En ook Rita was weer van de partij, zij werd 12de.

Bij de scholieren heren had Robbe zichzelf de opdracht gegeven om zijn wedstrijd nu wel uit te lopen na zijn opgave van vorige week in Zwijnaarde. Hij viel na een snelle openingsronde terug maar werd alsnog 16de.

Lieselot trok na lange tijd nog eens de spikes aan en werd 20ste bij de juniores. Trainingspartner Silke vocht na haar off-day van vorige week terug en finishte als 23ste bij de senioren damers.

Erwin liep een ijzersterke wedstrijd bij de 50+ masters, hij mocht niet onderdoen voor Gina zijn snelle vrouw, en kon zo beslag leggen op een 7de plaats. Jean-Benoit werd 25ste, Jan 33ste, Peter Geys 39ste en Hendrik  43ste in diezelfde wedstrijd.

De uitslagen kan u hier terugvinden.