Jeugdfestival VITA: Een schot in de roos!

Zaterdagochtend organiseerden we voor het eerst een ‘Jeugdfestival’, en het was meteen een schot in de roos! Maar liefst 34 atleetjes namen deel aan een dag vol plezier.

In de voormiddag werden de kinderen in verschillende groepen verdeelt voor een zoekspel. Over het hele terrein werden kaartjes verstopt met daarop quizvragen, de antwoorden die ze ze vonden moesten in een kruiswoordraadsel ingevuld worden. Eenmaal alle antwoorden gevonden konden de kinderen een zin maken. Het zoekspel werd afgewisseld met enkele spelletjes zoals de stoelendans. Na de middagpauze gingen we te voet naar het zwembad. De kinderen hadden vooral aandacht voor de waterglijbaan, maar ook enkele trainers waagden zich aan een ritje met de atleetjes in het water. De dag werd afgesloten met een lekkere spaghetti. En of die lekker was? Ja zeker! Sommige kinderen gingen niet twee, maar drie keer bijscheppen! Een super geslaagde dag dus!

JeugfestivalLangs deze weg willen we ook alle trainers en ouders bedanken die deze dag mee georganiseerd hebben.