Core stability training op vrijdag 12/02/2016!

Op vrijdag 12 Februari 2016 zal er opnieuw een sessie core stability gegeven worden door kiné Jonas De Pauw. De sessie zal plaats vinden in de polyvalente zaal van de sporthal te Ninove en begint om 20u00. Ieder aangesloten lid van Vita is hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan de training, oefenmatje dien je wel mee te brengen.

Core stability
Core stability

Dat is niets voor mij denk je?
Core stability wordt vaak geassocieerd met trainingsschema’s voor de professionals. Vergeet dat maar. Het is niet alleen goed voor de topatleten, de oefeningen zijn uitstekend voor alle lopers. Trainers raden de oefeningen aan omdat je dan een groter bereik in je loopbeweging haalt. Je kunt bijvoorbeeld door deze oefeningen de fase van de lift beter uitvoeren.  Of ga je door de oefeningen eindelijk beter je heupen inzetten.  Meer kracht in je hele lichaam levert een betere loophouding op en voorkomt blessures.

Volgende core stability trainingen worden aangekondigd via facebook en deze site.

Is de jeugd welkom? Zeker, vanaf miniem is deelname zelfs aan te raden. Kom dus ook eens oefenen.