Goud, zilver en brons op KvV Masters

Zaterdag 26 september 2015 werd het Kampioenschap van Vlaanderen georganiserd in Heusden-Zolder .Vier vita-atleten namen deel en die haalden allen het podium.

Eerst was er Patrick Vanderstraeten (winnaar BK 1/2 marathon vorige week) die GOUD won op de 5000m M50+ in een tijd van 16’36″07. De volgende aan de beurt was Cindy Vandenbossche bij de dames D35+ die GOUD won op de 5000m met een tijd van 18’35″54.

Yves KvV 2015

In de namiddag volgde Yves Herregodts (onze vertegenwoordiger bij de Inter-land masters), hij won ZILVER bij de mannen M45+ op de 400mH met een tijd van 68″81.

podium Johnny KvV 2015

Bij de wedstrijd 200m M45+ was het Johnny Degieter die net voor Yves de BRONZEN medaille wegkaapte om dan vervolgens het GOUD te winnen op de 400m voor M45+ met en tijd van 56’58”.

Vier deelnemers  en vijf medailles, als dat geen succesvol Kampioenschap is!

Proficiat heren en dame voor jullie prestaties.