GOUD, ZILVER en BRONS op BK 1/2 marathon te Berlare

Zaterdag 19 september behaalden 5 vita atleten het podium op het Belgische Kampioenschap 1/2 marathon te Berlare.

Patrick Vanderstraeten won GOUD bij de mannen +50 in een tijd van 1:15:39, als 18de algemeen in de uitslag. Wat een prestatie, dat verdient een dikke proficiat Patrick.

Podium 65+
                    Podium M 65+

Freddy Van Lancker won eveneens GOUD bij de mannen M65+ in een tijd van 1u40’11” met een eindsprint, het volledige podium M65+ finishte in dezelfde minuut.

Een top prestatie, gefeliciteerd Freddy.

Petra Sliepers eindigde als tweede bij de vrouwen D45+ in een tijd van 1:38:44 vergezeld door haar wederhelft Willem. Dus ZILVER en dat mag in de bloemen gezet worden. Iets voor de eindejaarsreceptie dus. Proficiat Petra.

Jean-Paul Praet eindigde als vierde in zijn categorie M55+ in een tijd van 1:29:32, net naast het podium denk je dan. Toch niet, één niet aangesloten atleet had de plaats van Jean-Paul ingepikt. Dus Jean-Paul pakte BRONS, maar miste de podiumceremonie door een onoplettendheid van de organisatie :-(

Cindy Van Den Bossche eindigde als derde bij de vrouwen 35+ in een tijd van 1:27:16, vergezeld door haar echtgenoot Rudi De Coster. Dikke duim voor beiden.

Wil je alle atleten van onze club terugvinden dan kan je de uitslag met deze link raadplegen: BK Halve Marathon 2015