BVV Cadetten/Scholieren – Prov. Kampioenschap

Zaterdag 3 mei 2014

Beker van Vlaanderen Kad/Schol meisjes 3A te Ninove

1

Onze VITA meisjes hebben een schitterende 2de plaats én promotie naar 2de afdeling behaald. De prestaties waren van hoog niveau met verschillende 1ste plaatsen en persoonlijke records (uitslag, zie clubsite). Een dikke proficiat aan onze kadetten (Elise, Emma, Femke, Kimberly, Freya, Jeske, Caro en Pauline) en scholieren (Mathilde, Ebe, Camille, Stella, Amy en Fien), ook aan te talrijk opgekomen supporters. Wat hen vooral siert is de toffe groep die steeds elkaar stimuleert om de grenzen te verleggen. Dit laat ons hopen op een schitterende zomer!

Zondag 4 mei 2014

Beker van Vlaanderen Kad/Schol jongens 3A te Ninove

Onze jonge VITA ploeg toonde veel inzet en behaalde een 9de plaats op 11 deelnemende clubs. Er werden een aantal mooie persoonlijke records behaald (volledige uitslag, zie clubsite Kortrijk). Met wat meer geluk was een 8ste plaats mogelijk. Een dikke proficiat aan onze kadetten (Dieter, Maarten, Robyn, Kenzo, Lowi en Wouter) en scholieren (Julian, Maarten, Bjarne, Mathias, Quinten). Wat hen vooral siert is de toffe groep die elkaar stimuleert om de grenzen te verleggen. Ook dank aan de talrijk opgekomen supporters, ondanks de verre verplaatsing.

Zaterdag en zondag 26-27 april 2014

PK outdoor te Gentbrugge en Gent

2xGOUD Jori – 1xGOUD Sarah – 1xGOUD Julian

1xZILVER Julian – 1xBRONS Freya

 

Tijdens het kille en winderige PK behaalden onze VITA atleten schitterende prestaties. Jori werd zowel op 110Horden als 400 Horden provinciaal kampioen.

jori1

Julian werd 2de op 200 meter en liep solo naar een nieuw clubrecord 400 in 51”11. De 51” muur is bijna gesloopt!

julian1

Sarah sprong zich naar een 1ste plaats. Freya behaalde een 3de plaats (net geen PR). sarah1

freya3

Naast de podia konden we verschillende ereplaatsen optekenen (Jelkse 4de HSS, Kimberly 4de 300Horden in nieuw PR op slechts 1 duizendste van podium L), Ivan 4de speer juniors, Jonas 4de speer seniors, Filip 5de 100, Preben 5de 200, Michiel 5de 1500). In het prille en kille seizoenbegin behaalden ook de andere VITA atleten goede resultaten (Jelske, Maarten, Lowi, Lukas, Sammy, Jolien, Caro, Mathilde, Ivan, David, Bert).

(verslag Ludwig)