KvV Indoor Jeugd

KVV Jeugd indoor 19/01/14 – mooie VITA resultaten !

Zondag 19 januari, alweer een  lange indoordag tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen jeugd.

VITA werd vertegenwoordigd door 7 VITA atleten met mooie prestaties!

Jelske (8”64), Freya (8”59) en Elise (8”37) openden met persoonlijke records op de 60 meter. Maarten (8”71), nog niet verlost van zijn groeiperikelen, mocht ook proeven van zijn eerste VAL kampioenschap. Freya sprong zich daarna naar een 10 plaats bij het hoogspringen (1m45). 1m50 zat er zeker in, maar de lat viel er jammer genoeg net af. Ebe (9m95) kon zich net niet plaatsen voor de finale van HSS. Ze herpakte zich in de 200 meter en won haar reeks vanuit baan 6 in een nieuw persoonlijk record (27”58). Kimberly kon niet onderdoen en stormde bij de 200 meter terug naar een nieuw persoonlijk record (27”41).

Onze medaillehoop Julian weet nu ook dat je tijdens een 400 indoor eens moet “durven”. Een nieuwe ervaring tijdens zijn 2de 400m indoor ooit. Na 3 maal te zijn ingesloten haalde hij een 5de plaats in 52”81. Julian wil zich tijdens het BK herpakken. We zien er reeds naar uit! Finaal zorgde Jelske voor een 7de plaats én nieuw persoonlijk record in het hinkstapspringen (9m47).

VITA mocht tijdens het KVV Jeugd ook het diploma van Zilveren VAL Jeugdsportclub in ontvangst nemen. Dit belooft voor de toekomst!

(Ludwig Cardon)