Starttorun2013 Brevettenloop en uitreiking jogcriterium

Het is zover … Na 10 weken van blazen en zuchten is het tijd om jullie diploma van 5 km, 10 km of 15 km te behalen.

Zaterdag 23 november kan je deelnemen aan de test van de 5 km, 10 km of 15 km op de atletiekpiste te Ninove. Het vertrek van het uitgestippeld parcours voor de 10 km & 15 km is voorzien om 15u00 en loopt langs landelijke wegen.  De 5 km start om 15u30. 

De uitreiking van de diploma’s, alsook de bekendmaking van het jogcriterium zal gebeuren op vrijdag 13 december . Jullie worden in de kantine verwacht vanaf 19u00 waarbij een receptie aangeboden wordt door de club.

Nadien wordt er ook nog een kaas – of vleesbuffet aangeboden om de avond gezellig af te sluiten. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 13 euro per persoon en 8 euro voor de kinderen tot 10 jaar. Hier zal ook info gegeven worden over de mogelijkheden na Start to Run en een voorstelling van de verschillende joggroepen

Iedereen kan zich inschrijven voor de test en/of het buffet door onderstaande invulstrook samen met het geld af te geven aan de jogbegeleiders tegen uiterlijk 21 november 2013.

 —————————————————————————————————————-

Deelname aan test :  5 km      10 km      15 km (*)

 (*) Omcirkel de juiste afstand

 Naam: ……………………………………………………………………………….

 Deelname eten: 

 Vleesbuffet

aantal volwassenen: …….

aantal kinderen: …………..

                  Totaal: € ………….

 Kaasbuffet

aantal volwassenen: …….

aantal kinderen: …………..

                  Totaal: € ………….