De club deelt cadeautjes uit…

277007_298243766956276_996397738_nOm het nieuwe jaar goed te starten heeft de club een klein cadeautje voor iedereen..
Op vrijdag 4 januari biedt de club aan iedereen een gratis schaatsbeurt op Ninove on ice.
Het is de bedoeling dat we allemaal samen verzamelen om 14 uur in de grote tent. Om het praktisch makkelijk te laten verlopen wordt er gevraagd om vooraf in te schrijven.
Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar anneleengees@hotmail.com, hierin vermeld je de naam + de maat voor de schaatsen (dit is een maat groter dan de gewone schoenmaat). Of het na de training aan de trainers te vermelden. Ouders die zich op het gladde ijs willen wagen zijn zeker welkom. Voor de kleinste zal er genoeg begeleiding worden voorzien. De inschrijvingen sluiten donderdagavond 3 januari. Snel inschrijven is dus de boodschap. We hopen iedereen talrijk te mogen ontvangen om er een leuke namiddag van te maken!